אלטרוקסין מה יהיה?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/11/2011 | 11:17 | מאת: דרי

לפני כשלושה חדשים התחלתי להשתמש באלטרוקסין החדש עשיתי בדיקה כעבור חדשיים ויצאתי מאיזון הוספתי עוד 200 מק"ג לשבוע בהמלצת הרופא עכשיו קיבלתי euthyrox והתחלתי להשתמש לפני יומיים ומאז אני סובלת מכאבי בטן תופעה שלא סבלתי ממנה מעולם האם ידועה תופעת לוואי כזאת מה לעשות האם לחזור לאלטרוקסין החדש?

07/11/2011 | 12:42 | מאת: שני כרמי

דרי שלום. התכווצויות בבטן הן תופעת לוואי מוכרת של Euthyrox. זו לא בהכרח צריכה להיות סיבה להפסקת נטילת התרופה. אם המצב מטריד אותך, אנא חזרי להתייעצות עם הרופא המטפל.

07/11/2011 | 13:00 | מאת: דרי

מתוך ניסיונך האם לדעתך כאבי הבטן יחלפו לאחר שאתרגל לתרופה והאם euthyrox עדיפה על האלטרוקסין החדש.

מנהל פורום תרופות ורוקחות