היי

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/05/2013 | 01:14 | מאת: אייר שריקי

היי יש לי שאלה יש לי תינוק בן חמישה חודשיםוהתחלתי לתת לו תה של שומר הגרגירים ואז שמתי לב לה שזה רשום מי גיל שנה והתינוק שלי אוהב את זה הפסקתי לו את זה למשך יומיים והוא היה גם סובל מהצירות וכאב בטן והתה מאוד עוזר לו והפסקתי לתת לו את זה במשך יומיים והוא לא עשה קקי שהמשכתי לו הוא התחיל לעשות אז השאלה שלי עם אני יכולה להמשיך לתת לו או שזה אסור תודה אייר

שלום, הבעיה העיקרית עם המוצר היא שהוא ממותק, ולכן יכול לגרום לעלייה במשקל, להפרעה לתזונה הרגילה של התינוק, ולפגיעה בשיניים. השתייה העיקרית של תינוק בגיל זה (מעבר לתחליפי החלב/הנקה) צריכה להיות מים. נסי לתת חליטת שומר (שקיות תה או זרעים) ללא תוספת סוכר, במקרים של עצירות בלבד. תהליך ה"גמילה" משתיה מתוקה הוא קל יותר ככל שהתינוק צעיר יותר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות