הרגשה מוזרה בגרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/05/2013 | 09:29 | מאת: דרורית

כבר שבוע שאני מרכישה הרגשה מוזרה בגרון אך ביומים האחרונים זה מפריע לי גם לשתות שאני שותה אני מרגישה את הגוש שתקוע לי בגרון וגם אין לי תאבון בשבוע האחרון אנה עזרי לי אני מיואשת אני הייתי אצל רופא משפחה שנתן לי סירופ טבעי של וליריאן אבל אני לא מרגישה שזה עוזר לי אני מרגישה שאני שותה שבא לי להקיא וקשה לי לבלוע את המים

שלום, קושי בבליעה ברמה כזאת מצריך בירור רפואי. בשלב ראשון אצל רופא משפחה ובהמשך אצל רופא גסטרו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות