גלולות למניעת היריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/05/2013 | 18:00 | מאת: אמיר

שלום שמי אמיר בקשר לגלולות למניעת היריון אחר מגע מיני . שמות של תרופות+ המלצות ואם אפשר מחירים . תודה מראש

אמיר שלום, קיימות בשוק 3 גלולות למניעת הריון אחרי מגע מיני. אחת מהן דורשת מרשם רופא, ולכן לא אוכל לתת עליה פרטים. שתי התרופות הנותרות הן פוסטינור ונורלבו. הן זהות בהרכבן, רק מיוצרות ע"י חברות שונות (נורלבו זולה יותר). הן נמכרות ללא מרשם מגיל 16 ומעלה. היעילות היא עד 72 שעות אחרי מגע מיני, אך היעילות היא גבוהה יותר ככל שנוטלים את הגלולה סמוך למועד המגע המיני. חשוב לציין שגלולות אלה לא מונעות מחלות המועברות במגע מיני. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות