Loratadine 10 mg האם מותר בהריון?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2013 | 16:50 | מאת: רונית

נדבקתי איכשהו בסקביאס ונורא מגרד לי, אני בשבוע 22 להריון, האם מותר לקחת כדור (זילרג'י X)לורטדין 10 מ''ג להקלה בגרוד? ואם בסקביאס עסקינן איך מתנהגים בבית? התחלתי את הטיפול במריחה על העור האם אני פחות מדבקת? ומתי אפשר להתייחס לזה כאל לא מדבקת בכלל?

רונית שלום, השימוש בתכשיר loratadine בהריון מותר רק באישור רופא. הטיפול בסקביאס אמור להתבצע על כל בני הבית, אחרי הטיפול צריך להחליף מצעים, פיג'מה ומגבות ולכבס בטמפרטורה של 60 מעלות. לקחת בחשבון, שהטפיל והביצים שלו, יכולים לחיות מחוץ לגוף בין 48 ל-72 שעות. למיטב ידיעתי, את לא מדבקת בגמר הטיפול, אך כדאי שתתייעצי עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות