עצה בבקשה !

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2013 | 11:38 | מאת: sy212

התחלתי להשתמש בשמפו ומרכך של אנד שולדרס מכיוון ונהיה לי בקרקפת קשקשים נוראיים ממש כמו פצע בקרקפת רציתי לדעת אם יש משחה נגד זה שתועיל להפחית ואף אולי להעלים אשמח מאוד אם תוכלי לייעץ לי בנושא תודה רבה!

שלום, ישנם שמפואים טבעיים ורפואיים לטיפול בקשקשים בקרקפת. לא כ"כ הבנתי מה הכוונה בפצע שתיארת, האם זה פצע פתוח?, אם כן, גשי לרופא. לחברות סבוקלם, קלינרל וקמאדיס, המייצרות מוצרים טבעיים, ישנם שמפואים וקרמי לחות לקרקפת שיכולים לעזור. ישנו מוצר תרופתי בשם סבוסל, שגם מטפל בקשקשים. בקשקשת עם "קליפה" ניתן להשתמש בשמפו רפואי אלפוסיל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות