הליקובקטור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/05/2013 | 10:13 | מאת: סיון

שלום, מצאו לי חיידק הליקובקטור אחרי בדיקת גסטרוסקופיה קיבלתי ליטול 2 סוגי אנטיביוטיקה קארין 500 ומוקסיויט פורטה לשבוע לאחר מספר ימים החלו לי כאבים בידיים וברגליים , לאחר הפסקת האנטיביוטיקה הכאבים ממשיכים להופיע לסירוגין ונעלמים לאחר מספר דקות האם עליי לדאוג?? כמו כן אני מאוד חלשה לקחתי 8 כדורים ביום איך אפשר לחזק את המערכת החיסונית והגוף. תודה רבה!!

סיוון שלום, גשי לרופא וספרי לו על הכאבים והחולשה. יכול להיות שיש קשר לתרופה נגד חומציות בקיבה, שנותנים בדרך כלל לטיפול בזיהום בהליקובקטר, ויכול להיות שיש סיבה אחרת. בינתיים את יכולה לקחת פרוביוטיקה בריכוז גבוה כדי להתחזק, את יכולה לשלב עם זה מולטיויטמין או מוצר הומיאופתי בשם R-95. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות