אחרי לידה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/05/2013 | 19:12 | מאת: מנאר

שלום .. אני אחרי לידה בשבועיים ... אין לי תיאבון לאכול בכלל האם יש וויטמן מישיעזור לי ?

מנאר שלום, אם את מניקה, את יכולה לקחת מולטיויטמין שמתאים לנשים הרות ומניקות. לא בטוח שזה יוביל להגברת תיאבון, אבל זה ישלים לך חוסרים בויטמינים. אם את לא מניקה את יכולה לקחת סירופ קידי של פרמאטון (אמנם מיועד לילדים, אך משפר תיאבון), או מוצר הומאופתי בשם R-95. אם בנוסף לחוסר התיאבון את חשה דכדוך, דכאון, חוסר חשק לבצע פעילויות יומיומיות או הפרעות שינה, פני לייעוץ רפואי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות