q10

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/05/2013 | 15:42 | מאת: אפי

הציעו לי את הקואנזים w10מה היעלות שלו האם מתנגש עם פראבאסטאטין שאני לוקח ומה המינון שלוקחים בדרך כלל כי ראיתי שיש של 600 ושל 400 אני בן 60

אפי שלום, תכשירי Q-10 לא מתנגשים עם פראבאסטטין. על-פי הרפואה הטבעית (הרפואה הקונבנציונלית לא מכירה בסגולותיו), חומר זה מהווה אנטיאוקסידנט (נוגד חימצון) חזק, בעל פעולה מגינה על שריר הלב. הוא משפר זרימת דם בגוף, מונע ומטפל בדלקות חניכיים, משפר את היכולת לבצע פעילות גופנית ומגביר את צריכת הקלוריות במאמץ, ועוזר למנוע חולשה וכאבי שרירים הנובעים משימוש בתכשירים להורדת כולסטרול ממשפחת הסטטינים. המינונים הממוצעים הם בין 60 ל- 120 מ"ג ביום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות