מבקש עזרה בתרופה להזעת יתר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

04/05/2013 | 23:58 | מאת: שלומי

שלום אני כבן 17 וסובל מהזעת יתר בידיים וברגליים לאחרונה ראיתי באינטרנט שישנה תרופה בשם אנהידרול פורטה ברצוני לדעת האם התרופה בטוחה לשימוש ומה הסכנות אם יש. אשמח לקבל מכם המלצה לטוב או לרע לתרופה זו תודה

שלומי שלום, התכשיר אנהידרול פורטה נחשב בטוח לשימוש. אני מצרפת לינק לעלון לצרכן, שבו יש מידע כללי על התכשיר: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/4244.pdf ישנו תכשיר נוסף, שאינו תרופתי, בשם ספיריאל, שמגיע בקרם, רול-און ובספריי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות