התייעצות.

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/05/2013 | 07:49 | מאת: מור

שלום, שמי מור, ויש לי שיער מאוד דליל ודק, אני משתמשת הרבה במחליקים ואני רוצה לקנות שמפו משקם, קראתי על פיטוציאן, האם אפשר לקבל מידע עליו והאם הוא אכן בריא לשיער, והאם יש עוד סוגים של שמפו/מרכך טיפוליים? אשמח לתושבתכם, תודה:)

מור שלום, השמפו פיטוציאן מסדרת פיטו-פריז, מיועד לשיער דליל. ישנם שמפואים רבים בסדרה. אני מצרפת לינק, כדי שתוכלי לבחור את המוצר שהכי מתאים לך: http://www.phyto.co.il/?CategoryID=212. בנוסף, מסיכות שיער יכולות לשקם שיער יבש עקב החלקות. ישנם גם ויטמינים שמסייעים במצב של נשירת שיער. תוכלי לקבל המלצות ספציפיות בסניף הקרוב לביתך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות