ורמוקס נגד תולעים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/11/2011 | 10:41 | מאת: ל

שלחום , אני בחורה בסביבות גיל 30 (ללא ילדים- אבל עובדת עם ילדים), סובלת מגירודים בטוסיק מזה מס חודשים קילתי טיפול ורמוקס נגד תולעים, לקחתי את הכדור הראשון ועכשיו את השני אחרי 10 ימים כפי שנתבקשתי ועדין אני מרגישה גרד עז שמוציא אותי מהדעת חשבתי שאחרי 10 ימים אתחיל להרגיש שיפור ואני מרגישה רק יותר ויותר מוטרדת והרגד לא מפסיק במיוחד בלילות. שאלתי היא כמה זמן אמור לעבור עד שאמורים להרגיש הקלה בעקבות הטיפול התרופתי?? יכול להיות שבגלל שאני סוחבת את הבעיה מס חודשים הזקתי לעצמי ?? אודה על מענה בהקדם ... ל

05/11/2011 | 12:17 | מאת: מיקה

היה לי גרד כמתואר בתלונתך , לאחר ביקור אצל הרופא התברר לי שזה בכלל לא בגלל תולעים כפי שחשבתי , אלא בגלל שימוש במגבונים לחים שגרמו לי לפריחה מגרדת עד זוב דם.

05/11/2011 | 18:40 | מאת: שני כרמי

שלום. האם נבדקת לנוכחות תולעים? עברת בדיקת צואה? יתכנו סיבות שונות לגרד בפי הטבעת ולא בהכרח מדובר בתולעים. בהנחה שאכן מדובר בתולעים, יתכן ויעברו גם 3 שבועות מתחילת הטיפול עד לקבלת מלוא יעילות הטיפול. הסיבה שחוזרים על הטיפול היא שלעיתים ישנן גם ביצים של התולעים במעיים ולוקח זמן לקטול גם אותן. ישנם גם סוגים של תולעים שדורשים טיפול אינטנסיבי יותר. אם-כן, אני מציעה מצד אחד סבלנות ומצד שני לבדוק שאכן מדובר בתולעים ולא בבעיה רפואית שונה.

17/11/2011 | 10:24 | מאת: ל

אני מודה על המענה בעניין פנייתי, אני בהחלט ממתינה ומקווה שהזמן יעשה את שלו והטיפול שלקחתי יעזור לסיים את הפרשייה הטורדנית הזו. העניין הוא שאני סיימתי לקחת את שני הכדורים של הורומקס, עשיתי בדיקת צואה שיצאה תקינה. אבל עדין יש לי גרד שמפריע לי מאוד מאודדד. מה שמוזר שזה מגיע רק בערב??? במהלך היום יחסית רגוע??? מה עלי לעשות?? למי עלי לפנות? (כל ההתנהלות היתה מול רופא המשפחה שלי) האם עלי לפנות לרופא מומחה??? עברו כבר שבועיים -שלושה מאז לקיחת הכדור השני??

מנהל פורום תרופות ורוקחות