נשירת שיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

29/04/2013 | 15:57 | מאת: ליאל

היי ליאת יש לי נשירת שיער וניסתי את כול הכדורים שהמליצו לי עלייהם עם זה אבץ וברזל וכלום לא עזר לי השיער נהיה דליל מאוד מאוד מאוד מה אני עושה כדי להחזירו למצבו הקודם לשיער מלא ובריא ואני אפילו לא צובעת את השיער מחכה לתשובה במהרה

ליאל שלום, חשוב שתדעי שתכשירים למניעת נשירה לא עובדים מיד, ולעיתים נדרשים כחודשיים עד שרואים תוצאות. לעיתים הרקע לנשירה הוא גנטי (רופא עור יוכל לאבחן זאת). במצב זה את יכולה להשתמש בתכשיר בשם מינוקסי 2%, למריחה מקומית על הקרקפת. חשוב לעיין בעלון לצרכן ולוודאי שאין לך התוויות נגד לשימוש בתכשיר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות