רגליים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

28/04/2013 | 09:09 | מאת: ירון

יש לי הזעה ברגליים.גם כשאני עם כפכפים.בעיקר ברגל ימין.איזה טיפול יכול להיות יעיל?ועור יבש-מה אפשר לעשות?חוץ מקוסמטיקאית?

ירון שלום, להזעת יתר ניתן למרוח קרם ספיריאל או תמיסת אנהידרול פורטה. אלה הם תכשירים המיועדים לטיפול בהזעת יתר. לטיפול בעור יבש קיימים מגוון קרמים שמרככים את העור. ניתן להשתמש גם בשייפת להסרת עודפי עור יבש. אם מדובר בשכבה מאוד עבה וקשה של עור יבש, כדאי לעשות פדיקור אצל קוסמטיקאית, ואחר-כל להמשיך לטפל בבית עם האמצעים שהזכרתי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות