פטריה ברגליים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/04/2013 | 23:17 | מאת: בן

מב מה הטיפול הכי טוב לפטריה בכפות הרגליים והציפורניים ברגליים?

בן שלום, טיפול הפטרת ציפורניים יכול להיות חיצוני או פנימי (כדורים הדורשים מרשם רופא). אם מדובר בפטרת קשה או במעורבות של מספר ציפורניים, כדאי להתייעץ עם רופא. אם מדובר במעורבות של ציפורן אחת, ניתן להשתמש בלק תרופתי על בסיס ciclopirox 8%, שאינו דורש מרשם או בתכשירים שאינם תרופתיים כמו מיקרו-קליר ואמטריקס. לטיפול בכפות הרגליים ניתן להשתמש באחד מתכשירי למיסיל. ניתן להשתמש בנוסף גם בטלקים נגד פטריות למניעת חזרה של הפטרת (בעיקר אם הולכים עם נעליים סגורות). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות