ויטמין D

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/04/2013 | 21:07 | מאת: רועי

הרופא אמר שעליי לקחת ויטמיןDבכמות כפולה ומכופלת מהמינון המינימלי אם יש ברשותי ויטמין D400 כמה טיפות מתי ואיך עליי לקחת כדי להגיע לתוצאה מקסימלית בנוסף אשמח לדעת כמה זמן בערך לוקח למלא את המאגרים בוויטמין זה תודה רועי

רועי שלום, לא ציינת כמה יחידות ויטמין D הרופאה רשמה לך. "כמות כפולה ומכופלת" זה לא משהו שאפשר למדוד. אחרי חודשיים טיפול, עושים בדיקת דם ורואים מהן הרמות ואם צריך המשך טיפול או מינון תחזוקתי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות