דוקסילין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/04/2013 | 15:17 | מאת: שני כהן

היי, אני צריכה לקחת כדור אחד של דוקסילין (לפצעי בגרות) כל יום למשך חודש וחצי לקחתי בנתיים 17 ימים. לפני כמה ימים היה לי גירוד ואדמומיות בחזה ובגב . חשבתי שזה לא מהדוקסילין כי זה לא היה בכל הגוף ועכשיו המצב השתפר. כשזה קרה קראתי את כל התופעות לוואי האפשריות וראיתי שיש גם לחץ בחזה.. באותו יום הרגשתי משהו ( לחץ בחזה)אבל לא אמרתם כלום כי חשבתי שאני סתם לחוצה ומדמיינת.. בנתיים זה קרה עוד כמה פעמים... כמה מסוכן זה? אני לא רוצה ללכת לרופא ולהגיד את זה כי אני מפחדת שזה כלום והכל בראש שלי.. ואני לא יודעת אם אני אלרגית לאחד החומרים שם.. מה לעשות?

שני שלום, לחץ בחזה בשילוב עם הפריחה יכול להצביע על תגובה אלרגית לטיפול. תגובות אלה יכולות לעיתים להיות חמורות ולכן את חייבת לדווח על כך לרופאך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות