שילשולים אצל תינוקות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/04/2013 | 08:57 | מאת: עינב

הבת שלי בת 5 חודשים וסובלת משילשולים מלווים בחום מיום רביעי, מיום שישי בבוקר פסקו השילשולים והחום. אך הבוקר היא שילשלה שוב. מה ניתן לעשות? היינו אצל הרופא והוא לא נתן לה טיפול.

עינב שלום, במצב של שלשול ממושך עם חום צריך להיות במעקב רופא. אם הרופא עדיין חושב שלא צריך לתת לבתך טיפול, חשוב שתקפידי שלא תתייבש. ישנו תכשיר להחזרת נוזלים ומלחים בשם טיפטיפות מינרלי, שמיועד למטרה זאת. בנוסף, את יכולה לתת פרוביוטיקה לתינוקות של סולגאר (ABCdophylus), שלטענת היצרן ניתנת לתינוקות מגיל חודשיים. מהרפואה המשלימה, ישנו גם תכשיר הומאופתי בטיפות בשם R-4. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות