יעוץ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/11/2011 | 16:50 | מאת: צילה

עד היום ניתן היה להשיג את סירופ הפסיפלורה בכל מקום, כבר כמה ימים שאין להשיג ואף לא יודעים לענות מתי יהייה. במקומו קיבלנו עבור הילדהבת 17.6 בעלת חרדה כללית את טבליות ה NERVEN של ZELLER. האם ניתן ליטול אותן ?

01/11/2011 | 23:00 | מאת: שני כרמי

צילה שלום. טבליות נרבן מכילות תערובת של תמציות צמחים, מיועדות להרגעה במצבי מתח ועצבנות ולהשריית שינה. הטבליות מותרות לשימוש מעל גיל 12, אך לרוב, אינן מיועדות לשימוש קבוע או ארוך טווח. כלומר- הטיפול מותר לבתך ואף עשוי להיות יעיל עבורה, אך יתכן והיא צריכה להתייעץ עם רופא מומחה לגבי טיפול קבוע.

מנהל פורום תרופות ורוקחות