פטרת במפשעה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

17/04/2013 | 03:30 | מאת: יקיר

שלום אני בן 60 סובל כ 6 שנים מפטרת באזור המפשעה שטופלה עד היום על ידי משחות סטרואידים כמו טבעדרם. הפטרת הלכה וחזרה . לאחרונה החלפתי רופא עור שהמליץ לי על קרם בשם פלוקונאזול= קראתי שמובר בתרופה חדשה יחסית שעשויה לפתור לי באופן משמעותי את בעיית הפטרת (ברור לי שלא באופן מוחלט) כ"כ קראתי שהיא יעילה כנגד קנדידה. אוה לך באם תאיר את עיניי בקשר לתרופה זו שבוע טוב

יקיר שלום, אני לא מכירה פלוקונאזול בקרם (התרופה קיימת בכדורים או במתן לווריד). לגבי הכדורים, אני מצרפת לך לינק לעלון של משרד הבריאות: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/4980.pdf

מנהל פורום תרופות ורוקחות