עניים אדומות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

16/04/2013 | 09:30 | מאת: מעיין

הי בכל פעם כשאני יוצאת מהמקלחת או יוצאת מהבריכה יש לי עניים אדומות כאילו שהתפוצץ איזה וריד בעין . אני חייבת לציין שהיתי אצל רופא עניים מומחה אבל הוא לא עזר לי הוא נתן לי טיפות לעניים כלום לא עוזר . בבקשה אם יש משהו לזה . ו

מעיין שלום, אם הרופא אבחן בעיה של יובש בעיניים ורשם לך תחליף דמעות, את צריכה להשתמש בו באופן קבוע. את יכולה מדי פעם, אך לא באופן קבוע, להשתמש בתכשירי עיניים נגד אדמומיות כמו stilla, visine, azoline. תכשירים אלה לא מומלצים לשימוש קבוע ואינם פותרים את הבעיה, אלא רק מפיגים את האדמומיות באותו רגע. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות