אלטרוקסין לילד

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/11/2011 | 12:41 | מאת: סיגל

בני בן 3.5 לוקח אלטרוקסין 50 מק"ג. האם יש סכנה בלקיחת התרופה לילדים?

01/11/2011 | 14:21 | מאת: שני כרמי

סיגל שלום. סליחה, אך לא גמרי הבנתי מה רצית לשאול... האם לגבי תופעות לוואי? האם על מעבר לכדור בפורמולציה החדשה? האם לגבי יציאה מאיזון? אנא, חדדי שאלתך ואנסה לענות.

01/11/2011 | 14:27 | מאת: סיגל

לפני מספר ימים באחת מתוכניות הבוקר אמר המרואיין (איני יודעת מה שמו) שיש תופעות לואי לתרופה ויש סכנה בלקיחת התרופה על ידי ילדים.

01/11/2011 | 23:24 | מאת: שני כרמי

סיגל שלום. אני מבינה מדברייך שאת חוששת ממעבר בנך לשימוש בטבליות החדשות של אלטרוקסין. להבנתי, בילדים קיים חשש גדול יותר ביציאתם מהאיזון ההורמונלי. עליכם להיות במעקב רפואי קבוע ולקיים באופן סדיר, בדיקות דם לרמות ההורמונים. אני מציעה שתשתפי את הרופא המטפל שלכם בחששותייך ותוודאו יחד שהילד מאוזן עם התרופה החדשה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות