פריזמה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

15/04/2013 | 17:38 | מאת: רינה

הרופא נתן לי פריזמה לעזור בירידה במישקל האם זה יכול לעזור במינון גבוה ולמה רשום בתופעות לואי לתיסמונת קדם ויסתית אני אשה בת 65 ללא מחזור כבר 12 שנה האם יכול ליקרות לי משהו מבחינה זאת וגם רשום שיכול לעשות דימומים גם במערכת הנשית כשכבר לא מקבלת מחזור אשמח לתשובה

רינה שלום, לתרופה פריזמה אין השפעה הורמונלית והיא לא יכולה להחזיר את גופך למצב שלפני הפסקת המחזור. לתרופה יש תופעת לוואי של דימומים במערכות שונות של הגוף, בעיקר אם משלבים אותה עם תרופות אחרות שמעלות סיכון לדימום. דבר נוסף, התרופה לא רשומה להתוויה של דיכוי תאבון, אלא לטיפול בהפרעות אכילה. ליאת ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות