משחה מרדימה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/10/2011 | 23:36 | מאת: חדש

המליצו בקיום יחסים בפעמים הראשונות להשתמש ב"אזרקאין 5%" האם "אמלה 5%--זה אותו מוצר ואפשר להשתמש לאותה מטרה? והאם "ואזלין טהור"-זה הוזאלין הרגיל שמכירים או משהו אחר מיוחד לענין?

01/11/2011 | 08:42 | מאת: שני כרמי

שלום. לא מדובר באותו המוצר, אך בשני המקרים מדובר בקרמים המכילים חומרים מאלחשים ומיועדים לאלחוש מקומי של העור ושל ריריות. וזלין טהור הוא פשוט וזלין, ללא תוספות. אם המטרה היא הפחתת כאב במהלך קיום יחסי מין, יתכן ועדיף להשתמש בג'ל מיימי המיועד למטרה, כגון- KY או לאבג'ל.

מנהל פורום תרופות ורוקחות