דחוף!!!! האם זה אפשרי???

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/04/2013 | 13:38 | מאת: חיה

רציתי לדעת האם אפשרי ליטול כדוריTOPAMX עד 200 מ"ג סמוך ליעד ניתוח "שרוול" לקיצור קיבה??? מה יכול להיות ההשפעה של הכדורים במהלך הניתוח??? *תוך כמה זמן תופעות הלאוי של הנימול בידיים וברגליים אמורים לחלוף??? מחכה לתשובה...תודה רבה מראש

חיה שלום, ההחלטה אם להפסיק או להפחית מינון של טופמקס לפני ניתוח צריכה להיעשות ע"י הרופא. בכל מקרה, אם מדובר בטיפול אנטיאפילפטי אסור להפסיק את הטיפול בחדות וללא מעקב רפואי. תופעת הנימול היא תופעת לוואי שמצריכה התייעצות עם רופא. את חייבת ליידע את הרופא על תופעה זו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות