כאבי גב עליון שהולכם וחוזרים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/04/2013 | 10:37 | מאת: הי מחפשת תרופה לכאב ים בגב עליון כרונ

הי בת 35 מתפתלת מכאבי גב עליון כרוניים רופאה אמרה שצרחכה דיקןר הידיבה והעמידה שלי לא נכונים בבקשה אמרי לי תרופה לכאבים פשוט משתקים אותי

שלום, לא ציינת את גילך ואת מצבך הבריאותי וגם לא תרופות אחרות שאת נוטלת, ולכן קשה לי להמליץ על תרופה. בכל בית מרקחת שתפני אליו יוכלו להמליץ על משככי כאבים שיכולים להקל עלייך, אך הם לא מיועדים לשימוש כרוני. בכל מצב שבו נדרש טיפול ממושך במשככי כאבים צריך להיות במעקב של רופא. אני מציעה לך לפנות לאורטופד שירשום לך משכך כאבים חזק ואולי יפנה אותך לפיזיותרפיה. פעילות גופנית במסגרת של מכון מקצועי יכולה גם לעזור ליציבה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות