נשירה בשיער

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/04/2013 | 20:12 | מאת: שולי

אני לאחר לידה ויש לי נשירה חזקה.מנ עושים??

שולי שלום, קודם כל, תרגעי. זוהי תופעה נפוצה מאוד. אם את מניקה את יכולה לקחת מולטיויטמין שמותאם לנשים מניקות ואם לא, תכשירי ויטמינים או תכשירים המבוססים על סיליקון, המיועדים לטיפול בנשירת שיער. ניתן להשתמש בנוסף בשמפו טבעי להפחתת נשירה. ליאת

12/04/2013 | 07:09 | מאת: קטיה

גם לי זה היה ממש נשירה חזקה במיוחד אחרי לידה שניה וקניתי את הכדורין האלו הם ממש אבל ממש טובים הפורמולה מכילה ויטמינים, מינרלים ותמציות צמחים חשובים לתחזוקת השיער העור והציפורניים. הפורמולה תספק את הדרוש לשיער עור וציפורניים יפים ובריאים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות