קרנוזין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/04/2013 | 20:03 | מאת: רון

בן 60, לאחרונה מדברים הרבה על קרנודין, האם יש לו תופעות לואי שליליות במינון של 500 מג? האם כדאי ליטול איתו אבץ

רון שלום, אנו לא מוכרים תכשירי קרנוזין בניו-פארם. מחומר שקראתי על המוצר אני מבינה שהוא קיים באופן טבעי בגופנו והוא די בטוח לשימוש. ישנם מחקרים שמצביעים על תועלות רבות של המוצר, אך אני לא חושבת שזה הגיע עדיין לרמה שמטפלים איתו בבעיות רפואיות. אין מניעה להשתמש עם אבץ. לצערי, אין לי מידע נוסף על המוצר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות