סיבים תזונתיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/04/2013 | 12:19 | מאת: משה לוי

אני מעוניין להוסיף סיבים תזונתיים למזון יש משהו שאפשר להמליץ עליו

משה שלום, סיבי בנפייבר של חברת נוברטיס או פייבר-קל של אלטמן או גולד פייבר של סופהרב, ועוד. ליאת

11/04/2013 | 11:42 | מאת: אורית

כל מיני דגני בוקר שאפשר לאכול ומכילים סיבים כמו אולבראן וכאלו. אני באופן אישי מעדיפה פרוביוטיקה ולוקחת את המולטי ביליון-דופילוס של סולגאר משום שזה משפר ומשקם את הפעילות של מערכת העיכול כך שבעיני זה עדיף. חשוב מאוד שתזכור שאם אתה כן מוסיף סיבים תזונתיים - לשתות הרבה מים.

מנהל פורום תרופות ורוקחות