כבד שומני

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/04/2013 | 00:56 | מאת: אורטל

שלום יש לי בלוטת הטריס וכבד שומני והרופא לא המליץ על שום דבר לקחת יש משהו שאולי תוכלי להמליץ לי לעשות ועוד דבר אני לא מצליחה לרדת במשקל

אורטל שלום, בבעיות בפעילות בלוטת התריס אני לא מתערבת. לדעתי, טיפול בהפרעה בתפקוד הבלוטה צריך להיעשות ע"י רופא. אם מדובר בתת-פעילות, זה יכול להקשות על הירידה במשקל. לגבי טיפול בכבד שומני, לפעמים מדובר בתופעה שמורכבת ממספר בעיות, כמו עודף משקל, עודף שומנים בדם, סכרת ואז הטיפול יהיה משולב. טיפולים טבעיים כוללים צמחי מרפא כמו גדילן מצוי ושן הארי, שברפואה האלטרנטיבית מיועדים לתמוך בפעילות הכבד. ייתכן והטיפול בבעיית הכבד, יעזור גם לרדת במשקל. אם לא, נסי לקבל תמיכה מתזונאי/ת. חומר נוסף על טיפול טבעי בכבד שומני יש בלינק הבא: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=662 בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות