שיעול טורדני

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

09/04/2013 | 23:42 | מאת: ר.ב

שלום ליאת.אני כבר למעלה מחודש משתעלת.הייתי אצל רופא ורק באבחנה שניה החליט על ברונכיט וקיבלתי אנטביוטיקה ל 10 ימים.סיימתי לפני 4ימים והשיעול ממשיך.זה נורמלי או מה אפשר לעשות...?

שלום, שיעול טורדני יכול לנבוע ממגוון סיבות. ייתכן ובנוסף לברונכיט יש לך גם שיעול על רקע ויראלי או אלרגי או על רקע ריפלוקס. רק רופא יוכל לומר לך בוודאות מהו הרקע לשיעול. אני חושבת שאת צריכה לחזור לרופא. אם הוא יגיד שהרקע הוא ויראלי, תוכלי להיעזר במדכאי שיעול או בסירופים מרככים להקלה. אם הוא יאבחן רקע אחר, הטיפול ייקבע בהתאם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות