שלום,אודה לך אם תעני בהקדם

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/04/2013 | 12:59 | מאת: שושי

אז ככה כמה שאלות, תוסף התזונה סיליצאה ביוטי(הכדורים לא הגל) ,אני לא מוצאת אותם אצלכם בסניפים,אמרו לי שזה חסר אצל הספק,ידוע לך מתי יהיה אותם?כתוב שזה עוזר לעור הפנים,מה זה עושה לעור הפנים בדיוק ומתי רואים שינוי?רציתי גם לקבל המלצה לגלולות למניעת הריון ,הייתי לוקחת במשך שנה אליאן והם גרמו לי להשמין נורא,אני מאוד רזה ואין לי נטייה להשמנה אז אני מחפשת גלולה שלט תגרום לי להשמין כלל,אני צעירה בת 20 אז אולי גלולות עדינות יותר?משהו שיתאים למבנה גוף שלי?תודה רבה לך!!

08/04/2013 | 13:04 | מאת: שושי

.

שושי שלום, ניתן להשיג סיליצאה כדורים ברשת ניו-פארם. הכדורים מכיל את המינרל סיליקון בצורה שבה הוא יכול להיספג ממערכת העיכול. מינרל זה מעודד יצור קולגן בשכבה התת-עורית, ובכך משפר את מראה העור. הזמן שלוקח לראות תוצאות משתנה מאישה לאישה. האפקט אינו מיידי. לגבי גלולות, ישנן גלולות שסטטיסטית גורמות פחות להשמנה, אך זו החלטה שצריכה להיעשות מול רופא הנשים שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות