שפשפת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/04/2013 | 22:24 | מאת: שוקי יצחק

שמי שוקי ובקיץ שמגיע החום אני סובל משפשפות מה לא עשיתי מה לא ניסיתי מרוב משחות נשרו לי השערות אני עיזרו לי

שוקי שלום, ישנם טלקים המכילים חומרים נגד פטריות. הטלק סופח את הלחות, ומונע התרבות של פטריות באזור, וזה יכול למנוע שפשפת. ישנם קרמים טבעיים (רדסקין של מורז- משמש גם למניעה וגם לטיפול) או תרופתיים (אגיסטן או דקטרין, ועוד), לטיפול בשפשפת. רצוי להקטין את החיכוך ע"י לבישת תחתוני בוקסר (רצוי מכותנה). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות