היי ליאת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/04/2013 | 17:53 | מאת: לין

אשמח אם תעזרי לי... שום רופא לא מוכן לתת לי מרשם לרזין כי לא הגעתי למשקל מסויים. אני אעשה הכל כדי לקבל את הכדור יש לך אולי דרך לעזור לי אני ממש ממש מתחננת מוכנה לשלם כל סכום.. תודה רבה על תשובתך המהירה

07/04/2013 | 18:35 | מאת: שלומית

שלום לך אני ניסיתי לחפש רופאה או רופא מסוים בנושא שלי אך לא מצאתי..אחותי בלעה 8 כדורים של דקסמול וכעת הבטן והראש שלה כואבים מאוד. מה עושים במקרה כזה? נגשים לעשות שטיפת קיבה? אולי את ממליצה על אכילה או שתייה של משהו?

07/04/2013 | 18:35 | מאת: שלומית

שלום לך אני ניסיתי לחפש רופאה או רופא מסוים בנושא שלי אך לא מצאתי..אחותי בלעה 8 כדורים של דקסמול וכעת הבטן והראש שלה כואבים מאוד. מה עושים במקרה כזה? נגשים לעשות שטיפת קיבה? אולי את ממליצה על אכילה או שתייה של משהו?

07/04/2013 | 21:08 | מאת: ליהי

לפנות לחדר מיון

שלומית שלום, קחי אותה לרופא, עכשיו. ליאת

לין שלום, אני שמחה לשמוע שהרופא שלך מספיק אחראי לא לרשום לך תרופה במצב שבו הפוטנציאל לנזק עולה על הפוטנציאל לתועלת. ואני לא מבינה את ההתעקשות לנסות לרכוש את התרופה, שלא כחוק, כשמצבך לא מצדיק זאת. רזין היא לא תרופת פלא והיא כן יכולה לגרום לנזק. לי אין דרך לעזור לך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות