חומצה פולית וברזל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/04/2013 | 16:19 | מאת: ליהי

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין פולקס לפרנטל ומה יותר מומלץ בהריון וכן האם צריך מרשם?

ליהי שלום, פולקס הוא תוסף ברזל וחומצה פולית ומיועד לטיפול באנמיה. פרנטל הוא מולטיויטמין המיועד לנשים הרות ומניקות. אין לקחת תכשירי ברזל אם אין אנמיה. במהלך ההריון את אמורה להיות בביקורת אצל רופא נשים ולבצע בדיקות דם. לפי התוצאות הרופא יקבע אם את צריכה תוספת ברזל. הרבה רופאים רושמים מולטיויטמין באופן אוטומטי לנשים בהריון. אין צורך במרשם רופא לתכשירים אלה, אך מכיוון שאת גם כך במעקב, כדאי שתתייעצי עם הרופא שלך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות