אינטראקציה בין תרופות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/03/2013 | 12:36 | מאת: מיכאלה

אני נוטלת כשלושה חודשים טמוקסיפן לאחר ניתוח... נטלתי קודם סרוקסט והומלץ לי להחליף לציפרלקס שלא מתאים לי... הרופא המליץ לי לקחת טרזודון בגלל חוסר השקט... בשום מקום לא מצאתי התיחסות לאינטראקציה ביניהם כמו שהמליצו לא ליטול סרוקסט עם הטמוקסיפן. עצה מהירה? תודה

מיכאלה שלום, אכן לא מומלץ ליטול סרוקסט עם טמוקסיפן. לציפרלקס ולטרזודון אין אינטראקציה עם טמוקסיפן. אם הבנתי נכון, טרזודון אמור להחליף את הציפרלקס. השימוש במקביל גם בציפרלקס וגם בטרזודון אינו מומלץ. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות