פרוביוטיקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/03/2013 | 10:05 | מאת: יוליה

שלום. אני בת 34. רופא נשים המליץ לי על פרוביוטיקה.קניתי פרויוטיקה של סובהרב "ביו פימייל". על הקופסא מופיע מינון 1-2 כדורים ביום עם הארוחה.האם מדובר בכך שצריך להפריד בזמן בין נטילת שני הכדורים, למשל אחד בבוקר ואחד בערב? השאלה שלי בבקשה- האם אפשר ליטול 2 כדורים יחד בו זמנית (למשל כשהגרד בנרתיק מחריף)? ולמשך איזה תקופה אפשר לשתות מינון כזה? האם ייתכן נזק במינון של 2 כדורים בו זמנית או שזה מינון מקובל? תודה רבה.

יוליה שלום, מדובר בפורמולה מאוד מרוכזת, ולכן המלצת היצרן היא לקחת 2 כדורים ביום. את יכולה לקחת בבת אחת או מחולק למנות (עדיף לחלק את המנה היומית כי אז יש חשיפה ממושכת יותר לפרוביוטיקה). אין נזק בנטילה של 2 כדורים ביחד. את יכולה ליטול שני כדורים כל עוד יש זיהום פטרייתי בנרתיק, ואח"כ לרדת לכדור ביום. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות