עראבה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/03/2013 | 13:37 | מאת: בדארנה אסרא

שלום רב ... אני סובלת מ אלרגיה מ אבק בית בכלל השתמשתי בהרבה תרופות אנטי היסטאמין אבל היה זמני הפסקתי השימוש מבחינה שעשה לי הרבה בעיות בחיי יום יום שאני סטודנט שאלתי רופא צמחים ובקש ממי להשתמש ב (קוורציטין )מה דעתך ואם זה באמת מתאים מה השם העולמי שלו כי אני לומדת חוץ הארץ תודה רבה

שלום, קוורצטין הוא אחד החומרים המומלצים ברפואה האלטרנטיבית לטיפול באלרגיות. אם אין באפשרותך לקחת תרופות לטיפול באלרגיה, תוכלי לנסות את הגישה האלטרנטיבית. השם הלועזי של התכשיר: quercetin. אסור לקחת ביחד עם נוגדי קרישה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות