טיפול ב פלידסוטייד לצרידות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/03/2013 | 11:50 | מאת: ענת

שלום, כתוצאה מצרידות ובצקת של מיתרי הקול ברמה בינונית קיבלתי טיפול ב פליקסוטייד 250 מק"ג. לאחר יומיים של טיפול התחלתי לסבול מסחרחורות ודפיקות לב חזקות (אני בת 56?). האם לטיפול יש קשר ישיר לסימפטומים שציינתי . האם להפסיק הטיפול? תודה

ענת שלום, התופעות שאת מתארת אינן אופייניות לטיפול בפליקסוטייד. היו דיווחים ספורים על דופק מואץ בשימוש בספריי אף המכיל את אותו חומר פעיל. חשוב להקפיד על טכניקה נכונה של שאיפה. אם מדובר בטיפול בצרידות בלבד ולא בטיפול באסתמה, תוכלי לעשות הפסקה בטיפול ולהתייעץ עם רופא בהקדם האפשרי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות