SPASMEX

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

27/02/2013 | 22:40 | מאת: עמוס

שלום, בטיפול בבעיית הפרוסטטה אני מקבל קסטרל ופרמיקסון. לאחרונה הוסיפו לי SPASMEX. ארסנל התרופות שאני משתמש בו באופן קבוע כולל: לבעיות לב - לוסרדקס פלוס, ריתמקס, מיקרופירין ואמלודיפין. לבעיית הפרוסטטה - קסטרל ופרמיקסון. לבעיות בדרכי העיכול - נקסיום. שאלות: 1. האם SPASMEX תואם את כל אחת מהתרופות שאני נוטל? 2. האם SPASMEX יכול להשפיע לרעה על צרבת ועל דלקת בוושט התחתון? 3. לפי הוראות האורולוג, נטלתי SPASMEX 15 מ"ג ליום משך 5 ימים ואח"כ עברתי ל-30 מ"ג ליום. ביום הראשון למינון הגבוה, קבלתי נזלת חריפה שנמשכה כשעה. הדבר חזר גם ביום השני בתוספת שעול והפרשת ליחה. עד שאשיג את האורולוג, האם את יכולה לייעץ אם להפסיק לקחת SPASMEX? בתודה ובברכה, עמוס

עמוס שלום, התרופה spasmex לא מתנגשת עם התרופות האחרות שאתה נוטל. השילוב בין ריתמקס לבין קסטרל דורש מעקב אחרי קצב הלב. ספסמקס עלולה לגרום לתרבות והפרעות עיכול. זה לא תפקידי לומר לך להפסיק את הטיפול. אם אתה לא משיג את האורולוג, תנסה להתייעץ עם רופא המשפחה שלך לגבי הפסקה או הפחתה של המינון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות