ארקוקסיה והריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2013 | 19:34 | מאת: לי

שלום, בעלון של התרופה ארקוקסיה רשום שאין לצרוך אותה בהריון וגם אם מתכננים הריון. כמה זמן יש לחכות מנטילת התרופה למשך 10 ימים ועד שאפשר להרות? תודה!

לי שלום, בעלון רשום שאסור לקחת ארקוקסיה בהריון ושיש להתייעץ עם רופא אם את מתכננת הריון, כך שאין איסור מוחלט במידה ואת עדיין לא בהריון. לא מצאתי התייחסות לנזק שעלול להיגרם בעקבות טיפול שהסתיים לפני הריון, ולכן כנראה מדובר במשנה זהירות, כדי שלא יהיה מקרה של הריון תוך כדי טיפול. בכל מקרה, התייעצי עם רופאך. ליאת

28/07/2013 | 13:14 | מאת: דניאל שרון

ומה קורה אם צרכת ארקוקסיה ואת בהיריון ורק עכשיו גילית זאת.... ?צרכתי ארקוקסיה, טרמדקס, ולטרן ואטופן בשבועיים האחרונים ואני בהיריון. האם יש סכנה לעובר? האם עלי לעשות הפלה?

מנהל פורום תרופות ורוקחות