כאבים באיבר המין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

13/02/2013 | 11:55 | מאת: אנונימי

שלום! אני נערה בת 17 ואני וחבר שלי מקיימים יחסי מין. לאחר שאנחנו שוכבים איבר המין שלי כואב במשך מספר ימים. רציתי לשאול אם יש משחה שיכולה להעביר כאבים באיבר המין של האישה?

שלום, לפני שתפני לשימוש במשחות מאלחשות כדאי לנסות מספר דברים. אפשר להשתמש בחומרי סיכה לפני קיום יחסי מין או לנסות לשנות תנוחה ולראות אם זה מקל על הכאב. אם זה לא עוזר, כדאי לראות רופא נשים שישלול בעיה פיזית שגורמת לכאב. אם הרופא שלל בעיה פיזית ועדיין יש כאב אפשר יהיה להשתמש בחומר מאלחש מתאים. ליאת

16/02/2013 | 14:19 | מאת: אנונימי

שלום! אני וחבר שלי שקיימנו יחסי מין ואני רוצה לפנות לרופא נשים לשאול אותו מספר שאלות על כאבים שיש לי באיבר המין. איך אפשר להשיג ולפנות לרופא נשים מבלי שאמא שלי תדע?

מנהל פורום תרופות ורוקחות