מגנזיום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/02/2013 | 15:52 | מאת: מיכל

קניתי מגנזיום B6 בסניף ניו פארם בראשון לציון מתברר שאני צריכה אבץ פיקולינט ראשית מה ההבדל ובכל מקרה אני רוצה להחליף למה שהומלץ לי על ידי דיאטנית. אבקש את תגובתך המהירה בתודה מראש

מיכל שלום, מגנזיום ואבץ הם שני מינרלים שונים,ולהם תפקידים שונים. אין הקבלה ביניהם. ברפואה הטבעית, מגנזיום משמש שמרפה שרירים, מקל על כאבי ראש, מפחית לחץ דם גבוה, חשוב לאיזון הסוכר בגוף, מרגיע במצבי מתח ועוד. אבץ משמש לחיזוק מערכת החיסון, טיפול באקנה ומניעת נשירת שיער, ועוד. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות