בטנזול חוקן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

06/02/2013 | 15:28 | מאת: מור

היי בעבר טופלתי בתרופה זו שהייתה היחידה שעזרה לי בלי תופעות לוואי הרופא טוען כי אין אותה יותר בארץ, האם זה נכון? האם יש תחליף לתרופה זו? אני בקופת חולים מכבי. מה ההסבר לחוסר הזה? אני מכירה הרבה שהתרופה הזו עוזרת להם מדוע הפסיקו להביא????

מור שלום, התרופה אכן לא משווקת יותר בארץ. אין תחליף זהה לתרופה. ישנם תכשירים סטרואידליים שניתנים דרך הפה או חוקנים על בסיס חומרים שאינם סטרואידליים. את יכולה לברר באינטרנט אם יש בתי מרקחת שמייבאים את התרופה באופן אישי. אם כן, ישנו טופס שהרופא יצטרך למלא וצריך אישור ממשרד הבריאות. ליאת

20/02/2013 | 21:23 | מאת: גלית

תשלחי מייל לרוקח של משרד הבריאות לגבי זה אם כולם ישלחו ייבאו אותה שוב. אני שלחתי מייל שבוע שעבר.

מנהל פורום תרופות ורוקחות