לפני חתונה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

26/01/2013 | 19:01 | מאת: azila

שלום רב,אני מתחתנת בעוד שבועיים( 7-2בעזרת ה'. הרבנית ורופאת נשים המליצו לי על דחיית היריון ע"י פורימולוט ולהתחיל ביום שני שבועיים לפני החתונה(29 לחודש).ביום שבת אני ובעלי לעתיד קיימנו יחסי מין בלי אמצעי מניעה. האם אני יתחיל עם הכדורים?,ואם זה יפריע אולי להיכנס להיריון.ואם אני לא ישתמש בהם אני יקבל מחזור ורוב הסיכויים שזה יוצא ביום החתונה.מה אני אמורה לעשות לחכות אולי עד יום שני ולעשות בדיקת היריון ביתית

שלום, סביר להניח שבדיקת הריון בשלב כזה מוקדם לא תצליח לזהות הריון. אם הסיכוי להריון הוא גבוה, רצוי להתייעץ עם רופא נשים לפני שאת מתחילה פרימולוט. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות