אריוס ולורטדין

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/01/2013 | 17:12 | מאת: לי

שלום, עד כה אריוס הוא האנטיהיסטמין היחידי שלא הרדים אותי, הבנתי שבהריון מומלץ אם בכלל אז ליטול לוראטדין, האם ללורטדין יש תופעות לוואי? האם לורטדין מרדים? ומה ההבדל בין התרופות בעצם. תודה

לי שלום, התרופה אריוס מכילה את המרכיב הפעיל desloratadine, שהוא בעצם תוצר הפירוק של לורטדין ע"י הכבד, והחומר בעל הפעילות הרפואית. לכן, מבחינת תופעות לוואי, לא אמור להיות הבדל מהותי. ההבדלים יכולים להיות באינטראקציות עם תרופות אחרות על רקע הפירוק בכבד. בנוסף, לורטדין היא תרופה ותיקה יותר ויש איתה יותר ניסיון בכל מה שקשור לנטילה בהריון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות