סדורל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/01/2013 | 16:52 | מאת: מיקה

סדורל - התרופה היחידה שעוזרת להרגעת צריבה בעת מתן שתן, שאינה אנטיביוטיקה, נעלמה מהשוק. בחברה המייצרת השיבו לי באפטיות ולא יודעים אם בכלל ומה יהיה עתידה. האם לא קיים תחליף הולם? מה עושים במקרים כאלה?? ידוע לי שתרופה זו נתנה מענה לסובלים רבים ויש לה ביקוש אדיר. מדוע מתעקשים לא לייצר אותה?

מיקה שלום, בבתי המרקחת של הקופה קיים תחליף המיובא מחו"ל. כדאי לך לנסות ולברר בקופה שלך אם מחזיקים את התחליף הזה. בנוסף, קיים תכשיר הנקרא אוריקל (urikal) שאינו דורש מרשם, ויכול להקל על הצריבה. כשיש חשד לדלקת בדרכי השתן כדאי לראות רופא כי ייתכן ויש צורך בטיפול אנטיביוטי. ליאת

24/01/2013 | 07:38 | מאת: מיקה

האם את יכולה בקשה לכתוב את שם התחליף? אני במכבי- אבקשו מהרופא. האם מחייב מרשם? ידוע אם הסדורל יחזור לשיווק? תודה.

מנהל פורום תרופות ורוקחות