קלונקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/01/2013 | 22:15 | מאת: נוהם

אני מטופל בקלונקס 7שנים התחלתי עם1m"g והיום אני מטופל 3n"g הכדור שינה את החיים שלי לטובה העליה עם המינון באה בעקבות התקפי פניקה וחרדה קשיים השאלה קלונקס נחשב לתרופה או סם נטו.כי הבנתי שלסמים לאורך זמן עם אנשים רקע פסיכיטרי גורם להחמרה במצב הקיים האם אני צריך להוסיף מינון כל הזמן לאיזון מחדש מה הגדרה של קלונקס?

שלום, התרופה קלונקס שייכת למשפחת הבנזודיאזפינים ואינה מוגדרת כסם, אלא כתרופה פסיכוטרופית. למרות זאת, יש דימיון לסמים בכך שהתרופה עלולה לגרום לתלות בשימוש ממושך וכן לסבילות ( כלומר, צורך בהעלאת מינון כדי לקבל את אותו אפקט). העלאת מינון חייבת להיות בהוראת רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות