עזרה בנוגע לאדרל

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/01/2013 | 22:36 | מאת: גיא

שלום רב, אני סטודנט שמשתמש באדרל להפרעת קשב וריכוז ולצערי כבר תקופה ארוכה, רגע לפני שמתחילים המבחנים, נגמרה האספקה בשור טבצ'ניק שממנו קניתי עד כה. יש לי טופס 29ג בתוקף. רציתי לדעת - האם ניתן לרכוש אדרל באמצעותכם וכן האם ניתן להעביר את טופס 29ג אליכם - ואם כן, איך? אשמח לתשובה בהקדם האפשרי. תודה רבה.

גיא שלום, ניתן לרכוש אדרל גנרי לשחרור מיידי בלבד ברשת ניופארם (למיטב ידיעתי זה אותו סוג הנמכר בשור טבצ'ניק). כרגע אצל הספק שמספק לנו את התרופה יש חוסר במינון של 20 מ"ג, אך שאר המינונים מצויים במלאי. טופס 29 ג' הוא ספציפי לאדם, לתרופה ולבית המרקחת שהוא רשום בו. לכן, תצטרך להוציא טופס 29ג' חדש, שמופנה לבית המרקחת שממנו אתה מעוניין לרכוש (יש לך אפשרויות רבות כי יש הרבה סניפים ברשת ניופארם). אם אתה משתמש ב- 20 מ"ג כדאי ליידע את הרופא שיוציא טופס על מינון אחר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות