תשובה לא מנומסת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/01/2013 | 13:26 | מאת: נלי

שבת שלום לכם. פניתי אליכם בפורום של אנשי רפוא וקיבלתי מכתב לא מנומס ו תוקפני מ גב' אביב. אני לא יודעת מה התפקיד שלה ברפואה ו בניהול הפורום הנ"ל,אבל אני רוצה להגיד שגורמת נזק לשם הפורום שלכם. בן אדם ש לא יודע להתנהג בצורה מנומסת חייב להתרחק מ טיפול באנשים,כי קודם הוא חייב לטפל בעצמך! בבקשה,על תתנו לנהל את הפורום לאנשים כמו אביבה! תודה מראש, נלי

נלי שלום, אביבה אינה שייכת לפורום, היא אורחת בו בדיוק כמוך. שמו של מנהל הפורום מופיע מודגש בירוק עם קו מתחת לשם. צר לי על עוגמת הנפש שחווית ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות